Quilts by Bromand

Quilts by Bromand


Glæd kollegaer og besøgende i virksomheden med en unik kunstudstilling. Kunst kan være med til at skabe ekstra energi og arbejdsglæde. Jeg tilbyder ganske gratis udstilling i kunstforeninger og virksomheder, som gerne vil give medarbejderne en ekstra god oplevelse, når de går på arbejde
 
Jeg syr tæpper - quilts efter amerikanske patchworktraditioner, mange af tæpperne er som vægtæpper, nogle er spændt op på rammer som malerier, og andre er som puttetæpper og sengetæpper. De er farverige og i forskellige stilarter alt efter, hvad jeg på et givent tidspunkt synes er sjovt.
 
Og da jeg elsker at sy patchwork, så hober tæpperne sig efterhånden op i mine skabe, og derfor tilbyder jeg dem til lån eller salg. Jeg anbefaler en udstillingsperiode på 1-3 måneder. Jeg står for transporten og er behjælpelig med ophængning samt nedtagning, og så medbringer jeg prisliste og visitkort.
 
Kontakt mig og vi laver en aftale om tidspunkt, hvor længe I ønsker udstillingen, hvor mange tæpper, jeg skal medbringe og hvilke. 
 

Ønsker I at købe et tæppe, så kontakt mig for prisliste. Og har I et ønske om et tæppe i andre farver eller en anden størrelse, så er det også en mulighed, for jeg syr også på bestilling.

 


Skønne patchworktæpper til salg og leje

 

 

/Marianne Bromand, Bryggerparken 58, 3200 Helsinge, 26209590, bromand1@msn.com
 
Hjemmeside fra NemmeHjemmesider.dk